Ministria e Drejtësisë- washing powder ne demek te kosoves ,vendim mbi anulimin e konkursit te brendshem ne IML Konkurse 27.05.2022 Konkurs - Zyrtar i lartë ligjor 26.05.2022 Njoftimi per perfundimin e verifikimit paraprak 16.05.2022 Konkurs - Sekretar i Pergjithshem 16.05.2022 Konkurs: Drejtor i përgjithshëm 13. ...SCAAKShoqata e Kontabilistëve të Çertifikuar dhe Auditorëve të Kosovës (ShKÇAK) është organizatë jo-qeveritare dhe jo-fitimprurëse, e themeluar në vitin 2001 me qëllim të zbatimit dhe promovimit të standardeve globale dhe praktikave më të mira...Tureng - Turkish English Dictionary

English Turkish online dictionary Tureng, translate words and terms with different pronunciation options.

Shërbimi Korrektues i Kosoves

10000 Prishtine, Republika e Kosoves 038 200 18 101 Zyra për Komunikim me Publikun zkp.shkkrks-gov Email adresa për ankesat e qytetarëve: ankesa.shkkrks-gov VEGËZAT Kryeministria i Republikës së Kosovës Kuvendi i Republikës së Kosovës ...

TEB Banka në Kosovë

2022-6-4 · Ne ju dijmë për nder! Kredi për pjesëtarët e Policisë së Kosovës. Kredi individuale deri në 35,000 EUR pa hipotekë dhe maturitet deri në 120 muaj. Kredi për blerje të veturës në Kosova Motors. Banka TEB në bashkëpunim me Kosova Motors kanë arritur marrëveshje bashkëpunimi për shitjen e veturave përmes autokredisë.

Livestream - Kuvendi i Kosovës - Tipografi

2022-6-5 · Strategjia për informim dhe komunikim e Kuvendit të Republikës së Kosovës. Aktivitetet. Lista e OJQ-ve. Objektivat për Zhvillim të Qëndrueshëm. Përkushtimi i Kosovës. Progresi i Kosovës për OZHQ-të në vitin 2018. Synimet dhe Treguesit e Zhvillimit në Kosovë. Hulumtimet e Drejtorisë për Hulumtime, Bibliotekë dhe Arkiv ...

Google Übersetzer

Der kostenlose Service von Google übersetzt in Sekundenschnelle Wörter, Sätze und Webseiten zwischen Deutsch und über 100 anderen Sprachen.

Livestream - Kuvendi i Kosovës - Tipografi

2022-6-5 · Strategjia për informim dhe komunikim e Kuvendit të Republikës së Kosovës. Aktivitetet. Lista e OJQ-ve. Objektivat për Zhvillim të Qëndrueshëm. Përkushtimi i Kosovës. Progresi i Kosovës për OZHQ-të në vitin 2018. Synimet dhe Treguesit e Zhvillimit në Kosovë. Hulumtimet e Drejtorisë për Hulumtime, Bibliotekë dhe Arkiv ...

SHSKUK

ShSKUK përfundon ekzaminimet sistematike mjekësore për kadetë të rinjë të Policisë së Kosovës. Shërbimi Spitalor Klinik dhe Universitar i Kosovës ka përfunduar me sukses ekzaminimet sistematike mjekësore, përkatësisht testimet psikologjike-mjekësore të kandidatëve për kadetë të rinjë të Policisë së Kosovës, konform ...

SASP | Sistemi i Automatizimit të Sporteleve të Postes

Përmes kësaj forme, ju si klient i Postës së Kosovës mund të qaseni në SASP dhe të kryeni pjesën tuaj të punës të paraparë në marrëveshjen e bërë më Postën.

Ministria e Financave

Ministri i Financave, Punës dhe Transfereve Hekuran Murati ka marrë pjesë në Forumin për Financa dhe Ekonomi sot në Shkup, ku u diskutua lidhur me situatën ekonomike në ... më shumë. Kosova dhe Bashkimi Evropian miratojnë udhëzime të përbashk... Përfaqësuesit e Ballkanit Perëndimor dhe Turqisë diskutuan Programet e tyre të ...

Agjencia e Statistikave të Kosovës

2022-6-3 · Niveli i Pagave në Kosovë, 2021. 27/05/2022. Statistikat e Lindjeve, Vdekjeve, Kurorëzimeve dhe Shkurorëzimeve, Mars 2022. 16/05/2022. Indeksi i Çmimeve të Inputeve në Bujqësi, TM1 2022 (2015=100) 12/05/2022. Indeksi i Harmonizuar i Çmimeve të Konsumit (IHÇK), Prill 2022. 11/05/2022. Statistikat Afatshkurtra të Tregtisë me Pakicë ...

Google Translate

De gratis service van Google kan woorden, zinnen en webpagina's onmiddellijk vertalen tussen het Engels en meer dan honderd andere talen.

LIGJI NR. 06/L-086 PËR DHOMËN E POSAÇME TË ...

2011-9-22 · LIGJI NR. 05/L-127 PËR NDRYSHIMIN DHE PLOTËSIMIN E LIGJIT NR. 04/L-033 PËR DHOMËN E POSAÇME TË GJYKATËS SUPREME TË KOSOVËS PËR ÇËSHTJET NË LIDHJE ME AGJENCINË KOSOVARE TË PRIVATIZIMIT, I PLOTËSUAR

Ministria e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor e Kosovës

2022-5-14 · Mandati i Ministrisë së Mjedisit dhe Planifikim Hapësinor është përcaktuar me rregulloret e UNMIK-ut Nr. 2002/5 dhe 2005/15. Në kuadër të këtyre rregulloreve përgjegjësitë kanë të bëjnë me krijimin dhe zbatimin e legjislacionit për menaxhimin e përgjithshëm në fushën e Mjedisit, Ujërave, Planifikimit Hapësinor dhe ...

Shërbimi Korrektues i Kosoves

10000 Prishtine, Republika e Kosoves 038 200 18 101 Zyra për Komunikim me Publikun zkp.shkkrks-gov Email adresa për ankesat e qytetarëve: ankesa.shkkrks-gov VEGËZAT Kryeministria i Republikës së Kosovës Kuvendi i Republikës së Kosovës ...

Dokumente - Zyra e Kryeministrit të Kosovës

2022-5-27 · Zyra e Kryeministrit te Kosoves Zyra e Kryeministrit sq en sr Kryeministri Biografia e Kryeministrit Kabineti Qeveritar Agjenda Intervistat Zyra e Kryeministrit Sekretari i Përgjithshëm Zyrat Agjencitë Këshilli për bashkëpunim të Qeverisë me Shoqërinë Civile Lajme ...

SASP | Sistemi i Automatizimit të Sporteleve të Postes

Përmes kësaj forme, ju si klient i Postës së Kosovës mund të qaseni në SASP dhe të kryeni pjesën tuaj të punës të paraparë në marrëveshjen e bërë më Postën.

Shërbimi Korrektues i Kosoves

10000 Prishtine, Republika e Kosoves 038 200 18 101 Zyra për Komunikim me Publikun zkp.shkkrks-gov Email adresa për ankesat e qytetarëve: ankesa.shkkrks-gov VEGËZAT Kryeministria i Republikës së Kosovës Kuvendi i Republikës së Kosovës ...

Ministria e Financave

Ministri i Financave, Punës dhe Transfereve Hekuran Murati ka marrë pjesë në Forumin për Financa dhe Ekonomi sot në Shkup, ku u diskutua lidhur me situatën ekonomike në ... më shumë. Kosova dhe Bashkimi Evropian miratojnë udhëzime të përbashk... Përfaqësuesit e Ballkanit Perëndimor dhe Turqisë diskutuan Programet e tyre të ...

SIT Kosova

SIT Kosova Sistemit Informativ i Tregut ka për qëllim kryesor sistemin e informacionit të marketingut për të mbështetur vendimet dhe përpjekjet për ndërrmarrësit dhe prodhuesit në Republikën e Kosovës.

Ministria e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor e Kosovës

2022-5-14 · Mandati i Ministrisë së Mjedisit dhe Planifikim Hapësinor është përcaktuar me rregulloret e UNMIK-ut Nr. 2002/5 dhe 2005/15. Në kuadër të këtyre rregulloreve përgjegjësitë kanë të bëjnë me krijimin dhe zbatimin e legjislacionit për menaxhimin e përgjithshëm në fushën e Mjedisit, Ujërave, Planifikimit Hapësinor dhe ...

Filma/Seriale Te Dubluar ne Shqip -Shqipkinema

2022-6-1 · Seriali Kung fu panda legjenda te jashtezakonshme 0-26 Dubluar ne shqip Admin Hap me shum Kjo osht e gjitha Na Ndiqni edhe n ë Filmat Me Te Shikuar Filmi i Pokemonit Sekreti i xhunglës Dubluar ne shqip Seriali Dragon Ball Dubluar ne shqip Seriali Naruto ...

Lajmet e fundit - Zëri

2022-6-2 · Ky portal mirëmbahet nga NGB "Zëri" sh.p.k.. Materialet dhe informacionet në këtë portal nuk mund të kopjohen, të shtypen ose të përdoren në çfarëdo forme tjetër për qëllime përfitimi, pa miratimin e drejtuesve të "Zërit".

AMMK

Raporti vjetor per gjendjen e ajrit 2021. 28 April 2022. Raport Emetimi i Gazrave Serrë në Kosovë 2014-2019. 06 April 2022. Raporti per gjendjen e ujerave 2020. 06 April 2022. Raporti vjetor per gjendjen e mjedisit 2020. 06 April 2022.